Nazad na projekte <

Vila Peninsula

Tip projekta: Ugovor ključ u ruke - izrada projektne dokumentacije, upravljanje projektom, izvođenje i održavanje

3D fotografije i brošura su dostupni klikom na linkove na dnu stranice

Lokacija: Krašići, Tivat, Montenegro
Površina lokacije: 1,816 m2
Površina objekta : 1,220 m2
Godina: 2010 -2012
Praćenje objekta kroz sve faze njegovog životnog vijeka.
  • Definisanje potreba korisnika-obezbjeđujemo potpune i pravovremene informacije radi nalaženja optimalnog rešenja u svim fazama projektovanja, počev od inicajnih analiza potreba korisnika, preko planiranja i optimizacije investicije, kao i pravilnog korišćenja i održavanja sistema nakon realizacije projekta.
  • Projektovanje-uključuje izradu tehničke dokumentacije u skladu sa važećim domaćim i međunarodnim standardima, na osnovu koje se mogu pribaviti sve dozvole i saglasnosti neophodne u fazi izgradnje objekta. Izrada projekta, kontrola projektne dokumentacije, priprema dokumentacije za primopredaju objekta i nadzor nad izvođenjem projekta.
  • Izvođenje-aktivnosti izvođenja obuhvataju rad po sistemu „ključ u ruke“ kompletno izvođenje  radova od grubih građevinskih do završnih zanatskih, fasaderskih i instalaterskih radova u enterijeru i eksterijeru. Nabavku, isporuku i montažu opreme u okviru elektro-energetskih sistema, telekomunikacionih sistema, sistema inteligentnih instalacija, kao i njihovo testiranje, puštanje u rad, odnosno integraciju u jedinstven sistem lak za upotrebu i održavanje.
  • Tehničko održavanje objekta-redovno, preventivno ali i incidentno održavanje svih podsistema koji su neophodni za funkcionisanje objekta. Instalacija jake i slabe struje, gromobranskih, liftovskih, vodovodnih i mašinskih instalacija kao i sve radove iz oblasti završnih građevinskih radova koji enterijer održavaju na određenom funkcionalnom i estetskom nivou.