Nazad na projekte <

Villas “Z“

Description: http://www.simes.me/cms/lib/tiny_mce/plugins/pagebreak/img/trans.gifDescription: http://www.simes.me/cms/lib/tiny_mce/plugins/pagebreak/img/trans.gifDescription: http://www.simes.me/cms/lib/tiny_mce/plugins/pagebreak/img/trans.gifDescription: http://www.simes.me/cms/lib/tiny_mce/plugins/pagebreak/img/trans.gifDescription: http://www.simes.me/cms/lib/tiny_mce/plugins/pagebreak/img/trans.gifDescription: http://www.simes.me/cms/lib/tiny_mce/plugins/pagebreak/img/trans.gif

Tip projekta: Ugovor ključ u ruke-izrada projektne dokumentacije,  upravljanje projektom, izvodjenje i održavanje

Lokacija: Tivat, Crna Gora

Površina lokacije: 2800 m2

Godina: 2015

Praćenje objekta kroz sve faze njegovog životnog vijeka.

  • Definisanje potreba korisnika-obezbjeđujemo potpune i pravovremene informacije radi nalaženja optimalnog rešenja u svim fazama projektovanja, počev od inicajnih analiza potreba korisnika, preko planiranja i optimizacije investicije, kao i pravilnog korišćenja i održavanja sistema nakon realizacije projekta.
  • Projektovanje-uključuje izradu tehničke dokumentacije u skladu sa važećim domaćim i međunarodnim standardima, na osnovu koje se mogu pribaviti sve dozvole i saglasnosti neophodne u fazi izgradnje objekta. Izrada projekta, kontrola projektne dokumentacije, priprema dokumentacije za primopredaju objekta i nadzor nad izvođenjem projekta.
  • Izvođenje-aktivnosti izvođenja obuhvataju rad po sistemu „ključ u ruke“ kompletno izvođenje  radova od grubih građevinskih do završnih zanatskih, fasaderskih i instalaterskih radova u enterijeru i eksterijeru. Nabavku, isporuku i montažu opreme u okviru elektro-energetskih sistema, telekomunikacionih sistema, sistema inteligentnih instalacija, kao i njihovo testiranje, puštanje u rad, odnosno integraciju u jedinstven sistem lak za upotrebu i održavanje.
  • Tehničko održavanje objekta-redovno, preventivno ali i incidentno održavanje svih podsistema koji su neophodni za funkcionisanje objekta. Instalacija jake i slabe struje, gromobranskih, liftovskih, vodovodnih i mašinskih instalacija kao i sve radove iz oblasti završnih građevinskih radova koji enterijer održavaju na određenom funkcionalnom i estetskom nivou.