Nazad na projekte <

La Perla hotel 5*

Tip projekta:Ugovor klju─Ź u ruke-izrada projektne dokumentacije, upravljanje projektom, izvo─Ĺenje i odr┼żavanje

Lokacija:Tivat

Godina: 2016

Pra─çenje objekta┬ákroz sve faze njegovog ┼żivotnog vijeka.

  • Definisanje potreba korisnika-obezbje─Ĺujemo potpune i pravovremene informacije radi nala┼żenja optimalnog re┼íenja u svim fazama projektovanja, po─Źev od inicajnih analiza potreba korisnika, preko planiranja i optimizacije investicije, kao i pravilnog kori┼í─çenja i odr┼żavanja sistema nakon realizacije projekta.
  • Projektovanje-uklju─Źuje izradu tehni─Źke dokumentacije u skladu sa va┼że─çim doma─çim i me─Ĺunarodnim standardima, na osnovu koje se mogu pribaviti sve dozvole i saglasnosti neophodne u fazi izgradnje objekta. Izrada projekta, kontrola projektne dokumentacije, priprema dokumentacije za primopredaju objekta i nadzor nad izvo─Ĺenjem projekta.
  • Izvo─Ĺenje-aktivnosti izvo─Ĺenja obuhvataju┬árad po sistemu ÔÇ×klju─Ź u rukeÔÇť kompletno izvo─Ĺenje┬á radova od grubih gra─Ĺevinskih do zavr┼ínih zanatskih, fasaderskih i instalaterskih radova u enterijeru i eksterijeru. Nabavku, isporuku i monta┼żu opreme u okviru elektro-energetskih sistema, telekomunikacionih sistema, sistema inteligentnih instalacija, kao i njihovo testiranje, pu┼ítanje u rad, odnosno integraciju u jedinstven sistem lak za upotrebu i odr┼żavanje.
  • Tehni─Źko odr┼żavanje objekta-redovno, preventivno ali i incidentno odr┼żavanje svih podsistema koji su neophodni za funkcionisanje objekta. Instalacija jake i slabe struje, gromobranskih, liftovskih, vodovodnih i ma┼íinskih instalacija kao i sve radove iz oblasti zavr┼ínih gra─Ĺevinskih radova koji enterijer odr┼żavaju na odre─Ĺenom funkcionalnom i estetskom nivou.